Категории
google
grabo.bg

Доставка

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на бебешки храни и памперси над 50лв. за районите:Павлово,Бъкстон,Манастирски ливади-запад,Красно село,Борово,Бели Брези,Стрелбище!

Цената на доставката за София е 5 лв .По желание на клиента и до офис на "ЕКОНТ" като пощенска пратка! ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!!  ТЯ НЕ СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО КЪМ САМАТА ПОРЪЧКА!!!


При поръчка над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Забележка: За кварталите на София - Бистрица, Божурище, Ботунец, Бусманци, Бухово, Владая, Войнеговци, Волуяк, Герман, Гниляне, Горни Богров, Доброславци, Долни Богров, Долни Пасарел, Железница, Житен, Казичене, Кокаляне, Кремиковци, Кривина, Кубратово, Лозен, Мировяне, Мрамор, Мърчаево, Негован, Нови Искър, Панчарево, Подгомер, Пролеша, Световрачене, Сеславци, Челопечене, Чепинци, Яна - доставката се изпълнява от куриерска фирма "Еконт"
СРОК НА ДОСТАВКА
Доставките за района на София се изпълняват в срок до 48 ч. от куриер на магазина , без неделя!

Поръчките извън София се изпълняват от ЕКОНТ.

http://www.econt.com/tariff-parcel/

Имаме възможност да изпращаме и като пощенска пратка! ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.ТЯ НЕ СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО КЪМ САМАТА ПОРЪЧКА.Ние ще Ви пишем e-mail за уточняване на детайлите,относно вашата поръчка.Моля да си четете електронната поща.Поръчките се обработват и опаковат в срок от 1 до 7 работни дни,в зависимост от наличност,бройки,почивни дни.Плащането се извършва при доставката. Доставки с куриер се извършват в делнични дни от 9.00 до 17.00 часа, в събота до 14 часа. Цената за доставка се определя от теглото на поръчаните стоки и зоната, в която попада Вашето населено място. От зоната на населеното място зависи и срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба.

 

* При изчерпана наличност към момента на заявката, не носим отговорност, тъй като желаната стока може да е изчерпана и при вносителя.

Рекламации:

Рекламации се приемат до 7 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера-при констатирани дефекти на артикулите, несъответствие с обявения размер и несъответствие с обявената търговска марка. При предявяване на рекламация на стока потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното. Връщане или замяна на дадена стока се извършва чрез български пощи,като пощенските разходи са за сметка на клиента.

google
Powered By OpenCart. Europa version by CsillámVilág
Папагал © 2018