Категории
google
grabo.bg

Условия за ползване

Общи условия :

С изпращане на Вашата поръчка Вие декларирате, че сте запознат и приемате условията, описани по-долу:

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА "Папагал.нет " ЕООД ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОКУПКИ ПРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН www.papagal.net.

Настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ уреждат условията за покупко-продажби през електронния магазин - www.papagal.net. Тези условия представляват договор за покупко-продажба между "Папагал.нет"EООД и всяко физическо лице, посетител на сайта извършил заявка за покупка на стоки чрез електронния магазин. Като създател и собственик на интернет сайт www.papagal.net, „Папагал.нет”ЕООД (наричана по-долу „Доставчик”), Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани на този сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрила на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

ОСНОВНИ ПОЛОЖЕНИЯ:

С извършването на поръчка на СТОКИ от електронния магазин, всеки КЛИЕНТ на сайта се съгласява с настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ и се задължава да ги спазва. "Папагал.нет"ЕООД е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 203845069.Под СТОКИ се разбира продуктите предлагани в електронния магазин. Под КЛИЕНТ се разбира всяко лице, посетител на електронния магазин www.papagal.net, което е извършило поръчка чрез натискане на бутона "Поръчай", наличен във виртуалната количка. Под ДОСТАВЧИК се разбира "Папагал.нет"ЕООД, в качеството му на предлагащ СТОКИТЕ в електронния магазин, както и изпълняващ поръчките. Всички цени на СТОКИ в електронния магазин са с ДДС. Цените са за брой, без включени разходи за доставка на СТОКИТЕ.

ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира наличността на поръчаните СТОКИ. В случай на липса на складова наличност от заявените СТОКИ, ДОСТАВЧИКЪТ уведомява КЛИЕНТА за изчерпването. ДОСТАВЧИКЪТ има право да променя цените в електронния магазин на предлаганите СТОКИ без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаните СТОКИ.

ДОСТАВЧИКЪТ не гарантира, че достъпът до електронния магазин ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен и свободен от грешки. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до електронния магазин, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в интернет мрежата и др.

ДОСТАВЧИКЪТ се задължава да пази и не предоставя посочените от потребителите лични данни на трети лица.

ЗАЯВКИ ЗА ПОКУПКА НА СТОКИ В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН www.papagal.net:

С натискане на бутона "Поръчай", КЛИЕНТЪТ заявява, че се е запознал с настоящите УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, съгласен е с тях, приема ги и се задължава да ги спазва. ДОСТАВЧИКЪТ потвърждава приетата поръчка на КЛИЕНТА чрез e-mail съобщение и/или телефонно обаждане. Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и др. се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ В електронния магазин www.papagal.net:

КЛИЕНТЪТ заплаща поръчаните продукти, като използва един от следните начини на плащане: Чрез наложен платеж, при доставка

ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА..Ние ще Ви пишем e-mail за уточняване на детайлите,относно вашата поръчка.Моля да си четете електронната поща.Поръчките се обработват и опаковат в срок от 1 до 7 работни дни,в зависимост от наличност,бройки,почивни дни.Плащането се извършва при доставката. Доставки с куриер се извършват в делнични дни от 9.00 до 17.00 часа, в събота до 14 часа.Възможвост за доставка и до желан от Вас офис на ЕКОНТ. Цената за доставка се определя от теглото на поръчаните стоки и зоната, в която попада Вашето населено място. От зоната на населеното място зависи и срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба.

* При изчерпана наличност към момента на заявката, не носим отговорност, тъй като желаната стока може да е изчерпана и при вносителя.

Рекламации:

Рекламации се приемат до 7 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера-при констатирани дефекти на артикулите, несъответствие с обявения размер и несъответствие с обявената търговска марка. При предявяване на рекламация на стока потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното. Връщане или замяна на дадена стока се извършва чрез български пощи и или куриерската служба,като пощенските разходи са за сметка на клиента!

google
Powered By OpenCart. Europa version by CsillámVilág
Папагал © 2018